Heeft u per direct vervoersdiensten nodig?        U kunt ons bereiken op:    085-1302736

Professioneel en Efficiënt

Intens Vervoer & Ondersteuning streeft ernaar om het vervoer van de cliënt op een zo efficient en  veilige manier mogelijk te maken. Dit kan door middel van het inzetten van meerdere begeleiders tijdens het vervoer. Als vervoerder richten wij ons op zorginstellingen en brengen wij de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit tijdens het vervoer naar een gewenst niveau. Ook verrichten wij indien nodig het vervoer voor de wijkgerichte GGZ. Onze medewerkers zijn adequaat opgeleid en beschikken over de juiste kennis, ervaring in de zorg, vereiste diploma’s en BHV certificaat om de gevraagde werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Met onze aanwezigheid ontstaat er een structuur van duidelijkheid, transparantie en flexibiliteit. Onze medewerkers krijgen structureel trainingen door middel van de opgedane praktijkervaringen. Tevens zijn onze medewerkers pedagogisch getraind en ervaren om met iedere doelgroep om te gaan. Hierin ondersteunen wij de vaste/ persoonlijke begeleiders en kunt u zich verder richten op de voornaamste processen, gericht op de “kwaliteit van leven”.

Gespecialiseerde Begeleiding

Wij bieden specialistische begeleiding voor, tijdens en na het vervoer. Bij elke rit wordt gekeken naar het risicoprofiel van de cliënt en bekijken we welke vorm van vervoer het beste bij de cliënt past. De begeleiding maakt met u een afweging op basis van de vaardigheden die u reeds bezit in combinatie de psychiatrische problematiek en uw hulpvraag. Door het ad-hoc kunnen inzetten van onze vervoersdienst kan voorkomen worden dat mensen onnodig moeten wachten op vervoer.  (bijvoorbeeld vanaf het politiebureau naar de instelling). Wij streven ernaar om op een laagdrempelige manier d.m.v. goed opgeleide professionals, mensen zo normaal mogelijk te vervoeren. Daarbij gaan we preventief en de-escalerend te werk om dwangmaatregelen te voorkomen. 

Veilig van A naar B

Uw cliënt vervoeren van en naar bestemming op een zo normaal mogelijke manier waarbij er rekening wordt gehouden met omgevingsfactoren. Bij alle ritten bestaat er de mogelijkheid om extra passagiers mee te vervoeren. Dit kunnen zijn, familie, kennissen of begeleiding van de eigen afdeling om een vertrouwde omgeving te creëren. Bij benodigd vervoer buiten kantoortijden kan het soms lastig zijn om passend vervoer te vinden. De ritten die Intens Vervoer & Ondersteuning uitvoert kunnen elke gewenste locatie binnen Nederland als startpunt of bestemming hebben. Wij voeren ook tijdelijke opdrachten uit met evenveel deskundigheid en flexibiliteit. De uitvoering van deze ad hoc-diensten vereist de inzet van professionele mensen en middelen op zeer korte termijn.

Tijd en Kostenbesparend

Passend vervoer in een crisissituatie organiseren, kan een tijdrovende klus zijn. Om adequaat en ad-hoc in te kunnen spelen op deze behoefte, kunnen wij u op het juiste moment voorzien van passend vervoer. Zo kunt u zich richten op uw  werkzaamheden en bieden wij u de oplossing voor het vervoer van uw cliënt.
Wij streven naar optimale klanttevredenheid en stellen ons daarbij zeer flexibel op. Als het gaat om vervoersvraagstukken, adviseren wij u graag over een efficiënte invulling hiervan. Wij kunnen u voorzien in uw behoefte waarbij we een gezonde prijs/ kwaliteit- verhouding niet uit het oog verliezen.

HEEFT U PER DIRECT VERVOERSDIENSTEN NODIG? BEL ONS METEEN!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend via ons een offerte aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op .

Heeft u liever persoonlijk contact? Natuurlijk kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op:

085-1302736

Contact